lediga tjänsterVi söker sALONGSCHEf

Har du en bakgrund inom frisöryrket och är redo för din nästa utmaning? Trivs du i kundmötena, tycker att försäljning är riktigt roligt samtidigt som du är en naturlig och inkluderande ledare?


Om tjänsten

Rollen är kombinerad där du är salongschef på 20 % och möter kunder i egenskap av frisör på 80 % av din arbetstid. På salongen finns idag 4 medarbetare.


Dina arbetsuppgifter

Som salongschef och säljande frisör är du högst delaktig och ansvarig för den dagliga driften på salongen. I denna tjänst kommer du till exempel att:


Hantera administrativa uppgifter så som budget och bemanningsplanering

Sköta marknadsföring på våra sociala medier

Vidare har du arbetsledaransvaret för dina övriga kollegor på salongen och ansvarar för att ni på salongen tillsammans efterlever våra värderingar, rutiner och policys. Du har en tät dialog med VD gällande uppföljning av budget, drift av salongen och teamutveckling.


Vi erbjuder

Anställning: Tillsvidare med provanställning 6 månader.

Lön: Vi arbetar med uttalad målstyrning, vilket hos oss innebär att du har trygghet i form av en fast grundlön samt provision.

Tillträde: Snarast möjligt men med hänsyn till eventuell uppsägningstid.


Kvalifikationer

Vi tror att du är en person som har arbetat som frisör i några år och redo att ta nästa karriärsteg tillsammans med oss.


Vi söker dig med:

- Bakgrund inom frisöryrket som kan bekräftas genom exempelvis frisörlicens eller gesällbrev

- Säljvana och därmed erfarenhet av att arbeta med budget, målstyrning etc.

- Det är högst meriterande om du tidigare arbetat med ledarskap i någon form.


Det viktigaste för att lyckas i rollen är ditt engagemang för kunden och teamet. Din höga servicenivå och professionalism leder till nöjda kunder, nöjda medarbetare och positiva resultat. Du tycker precis som vi att det är viktigt med hög kvalitet.


Som person är du nyfiken och mån om att utvecklas. Vi söker dig som har stor vilja och ambition att lyckas i din roll – då lovar vi att hjälpa dig på vägen. För att trivas hos oss är det av stor vikt att du är en god teamplayer som tycker om att bidra till en härlig och positiv företagskultur.


Sök tjänsten

Maila din ansökan till marina@bellestudios.se

För frågor om tjänsten kontakta Marina Holm på 0727090029.