hair is our passion

Alla frisörer som arbetar i studion har sina egna specialiter och inriktningar. Vi utför alla typer av behandlingar så som slingning, färgning, klipp, BALAYAGE OCH EXTENSIONS. Våra frisörer är alltid utbildade och uppdaterade i att arbeta med de senaste teknikerna. Vi ser yrket som ett sätt att skapa kONST.

TAPE EXTENSIONS

Vi har valt att endast arbeta med IZA Extensions då de håller kvalité i världsklass, vilket visas gång på gång. Resultatet är magi.


Priser

Full förlängning 4 paket

60 cm - 8400 kr

45 cm - 6400 kr


Förtjockning 2 paket

60 cm - 4600 kr

45 cm - 3600 kr


Singelpaket

60 cm - 2100 kr

45 cm - 1550 krOmsättning

2 paket - 950 kr

3 paket - 1250 kr

4 paket - 1550 kr

5 paket - 1750 kr

Borttagning - 850 kr


BAlayage & färgbehandling

Vi arbetar med Kevin Murphy som leverantör av färg. Kevin Murphy står för skonsam hårfärg utan onödiga kemikalier, rena hårvårdsprodukter utan ftalater, sulfater, parabener, triklosan m.fl


Våra frisörer alltid med de senaste teknikerna och levererar alltid världsklass på sina behandlingar. Vi går alltid igenom en konsultation med dig innan behandlingen påbörjas. Och utgår alltid ifrån ditt hårs kvalité och arbetar tryggt dvs att vi inte utsätter ditt hår för mer påfrestning än det klarar av.

hairmask menu

VÅRA PRODUKTER VERKAR PÅ MOLYKULÄR NIVÅ OCH VÅRT MÅL ÄR ATT GE DIN HÅRBOTTEN BÄTTRE STRUKTUR, LYSTER OCH FUKTHALT FÖR ETT SUNT UTSEENDE. MAN KAN KALLA DET FÖR EN ANSIKTSBEHANDLING FÖR HÅRET. VI AVLÄGSNAR DÖDA OCH GROVA PARTIKLAR MED MILDA OCH NATURLIGA FRUKTSYROR (AHA-SYROR) FRÅN PAPAYA, CITRUS OCH ANANAS. ÅTERFUKTA OCH STÄRK FÖR MJUKT GLÄNSANDE HÅR.


VÄLJ BLAND VÅRA ANPASSADE BEHANDLINGAR SOM ÄR UTVECKLADE FÖR ATT PASSA DINA BEHOV. VI ERBJUDER PRODUKTER FÖR REPARATION, NÄRING, SKYDD AV FÄRGAT HÅR, ANTI AGING, VOLYM ELLER TÄTHET.


TREAT.ME FUKT

FÖR HÅR SOM ÄR TORRT, FRISSIGT ELLER KEMISKT BEHANDLAT.


TILLFÖR HÅRET FUKT, GLANS OCH MJUKHET, UTAN ATT GÖRA DET TUNGT, MED DENNA PERSONLIGA SALONGSBEHANDLING. EXKLUSIVA OLJOR OCH VÄXTEXTRAKT GÖR MER ÄN BARA ÅTERFUKTA, ÅTERSKAPA OCH OMSTRUKTURERA, DE BYGGER UPP HÅRET FRÅN INSIDAN UTAN ATT TYNGA NER DET. RESULTATET ÄR ETT LÄTTHANTERLIGT OCH LIVFULLT HÅR.


TREAT.ME STYRKA

FÖR PÅFRESTAT HÅR SOM ÄR SVAGT, SKÖRT OCH SKADAT.


GE TILLBAKA HÅRET DESS STYRKA, TJOCKEK OCH ELACTICETET MED EN KOMBINATION AV STÄRKANDE PROTEINER OCH AMINOSYROR.

DENNA PERSONLIGA BEHANDLING HJÄLPER DIG SOM HAR PROBLEM MED SVAGT, SKÖRT OCH SKADAT HÅR. HÅRET VITALISERAS, BLIR MJUKARE OCH MER ELACTISKT SAMTIDIGT SOM VOLYMOCH STYRKA ÖKAR OCH MOTVERKAR DEN DAGLIGA PÅFRESTNING SOM HÅRET UTSÄTTS FÖR.


ANTI AGEING

FÖR HÅR SOM HAR UTSATTS FÖR ÅLDRARNDE EFFEKTER TILL FÖLJD AV HORMONER, MILJÖFAKTORER ELLER KEMIKALIER.


ÅTERSKAPA DEN UNGDOMLIGA LYSTERN OCH KRAFTEN HOS TORRT OCH SKADAT HÅR SOM ÅLDRATS I FÖRTID. DENNA OMVANDLANDE SALONGSRITUAL, SOM INKLUDERAR SENSORISK MASSAGE OCH YOUNG.AGAIN

FÖR ATT ÅTERSTÄLLA HÅRETS TIDIGARE GLANS, SMIDIGHET OCH STYRKA, ÄR INSPIRERAD AV DEN UNIKA VITALISERANDE OCH VÅRDADE EGENSKAPERNA HOS ETERNELLER. DITT HÅR KOMMER ATT KÄNNAS UNGT IGEN! GER ÖKAD TÄTHET OCH STYRKA

FÖR HÅR SOM ÄR TUNT, SVAGT ELLER FALLER AV. STIMULERAR HÅRETS TILLVÄXT OCH ÅTERSKAPAR TÄTHETEN OCH STYRKAN HOS HÅRET MED DENNA OMVANDLANDE SALONGSBEHANDLING SOM GÖR ATT DITT HÅR KÄNNS STARKARE OCH VITALARE. SAMMA TEKNIK SOM ANVÄNDS FÖR ATT GÖRA ÖGONFRANSAR TJOCKARE OCH LÄNGRE GÖR ATT HÅRET MEDELBART KÄNNS TJOCKARE OCH ÖKAR TÄTHETEN, MEDAN BEHANDLINGEN AV ESSENTIELLA INGREDIENSER BIDRAR TILL ATT MOTVERKA HÅRAVFALL, VILKET ÖKAR HÅRVÄXTENS KVALITÉ.


OLAPLEX

OLAPLEX ÄR EN UNIK OCH PATENTERAD MOLEKYL SOM HJÄLPER TILL ATT SAMMANLÄNKA HÅRETS SVAVELBINDNINGAR. DETTA RESULTERAR I ETT STARKARE OCH FRISKARE HÅR. MAN KAN JÄMFÖRA PROCESSEN MED ETT SPINDELNÄT. OM NÄTET HAR MÅNGA TRÅDAR BLIR DET STARKARE. OLAPLEX HJÄLPER HÅRET ATT SKAPA FLER “TRÅDAR” OCH FLYTTAR DÄRMED GRÄNSERNA FÖR VAD SOM ÄR MÖJLIGT ATT GÖRA MED ETT HÅR UTAN ATT ÄVENTYRA DESS KVALITÉ.


HUR ANVÄNDER MAN OLAPLEX?

OLAPLEX SALONGSBEHANDLING BESTÅR AV 2 VÄTSKOR, NO1 OCH NO2.

OLAPLEX NO1 BLANDAS I TONING/FÄRG ELLER BLEKNING FÖR ATT FUNGERA SOM ETT ”SÄKERHETSBÄLTE” VID FÄRGNING OCH BLEKNINGAR. MED OLAPLEX BEHANDLAS HÅRET MED FÄRG/BLEKNING JÄMNARE OCH SKONSAMMARE.

SEDAN NÄR DET ÄR DAGS ATT SKÖLJA SÅ ANVÄNDER MAN OLAPLEX NO2 FÖR ATT REPARERA HÅRET EFTER DEN KEMISKA BEHANDLINGEN. DET ÄR HÄR MAN MÄRKER MAGIN!


FRISTÅENDE OLAPLEX BEHANDLING

UTÖVER ATT DU SOM KUND KAN LÄGGA TILL OLAPLEX I DIN FÄRGBEHANDLING KAN DU ÄVEN BOKA IN ENBART EN FRISTÅENDE OLAPLEX BEHANDLING. DETTA ÄR EN VÅRDANDE BEHANDLING SOM INKLUDERAR SENSORISK MASSAGE.